MY TIPS

Jsem máma 2 chlapečků, takže bych s klidnou duší mohla říct, že jsem "zasloužilá" máma :-) 
V těchto článcích se budu zabývat svými postřehy z pohledu matky, představím vám zde svoje tzv. "mommy tips" - to zahrnuje vše od výběr kočárku, přes základní výbavu, hračky, nábytek, doplňky apod. Ale protože jsem taky manželka a žena, tak se můžete těšit i na tipy co se týká zvelebování domácnosti nebo různé kosmetické novinky!

 

Do Vánoc nám zbývá měsíc a to znamená jediné. Postupné nákupní šílenství :-D Nevím jak vy, ale já si v cca polovině roku začínám psát tipy na dárky, což mi dost pomáhá, protože nemusím pak dlouze přemýšlet, co komu koupit. V tuto chvíli mám téměř vše nakoupené a už mi zbývá jen pár věcí. Ale protože je mi jasné, že...

ÚTULNÝ DOMOV

22.11.2020

Zima se nám ohlásila se vším všudy. Tedy aspoň u nás v Brně jsme o víkendu měli námrazu i první sníh! Navíc nám na Dominikánském náměstí postavili veliký dřevěný Betlém a na Zelném trhu už stojí vánoční strom! Prostě je to tak. Vánoce tu budou za chvíli, a tak je nejvyšší čas začít naše domovy zvelebovat, zútulňovat a pomaličku...

Tak co, maminky, jak jste na tom? Už máte všechny vánoční dárky nebo ještě budete kupovat? Já mám zatím seznam, který ale hodlám začátkem prosince začít odškrtávat! Ale abych Vám přinesla trošku inspirace, pokud stále váháte a hledáte, dám Vám sem tip na krásné dřevěné hračky, které si kluci zamilovali! A našla jsem je na e-shopu PROMRNOUSKY.CZ!

Tak a teď si asi říkáte, co je to za blbost, že? :-) Ale ona to blbost není. V prvé řadě netuším, zda KENDAMIL vůbec znáte a proto mi dovolte v pár řádcích napsat, o co tu vlastně jde a dostanu se i k té "královské" záležitosti včetně našich zkušeností s touto značkou a jejími produkty.

Nevím, zda jste slyšeli/četli o firmě ATTITUDE. Já si jí všimla asi tak před rokem někde na internetu a nedávno jsem na ni narazila na e-shopu Lekarna.cz, kde často objednávám různé vitamíny, UM pro Kubíka apod. Takže jsem se chtěla na produkty podívat trošku víc na zoubek, protože mě některé produkty velice zaujaly.

29.07.2019

Mám tu pro Vás článek o pár produktech zn. Kneipp, které mě oslovily a které by se třeba mohly líbit i Vám (jinak bych Vám o nich nepsala :-)). Ale než se k tomu dostanu, tak bych Vám ráda o společnosti napsala něco málo, i když předpokládám, že značku a produkty Kneipp velmi dobře znáte.

Jak to léto hezky začalo, tak je zase pryč, viďte?! Je to k vzteku. Ale snad bude brzy lépe! Prozatím tu mám pro Vás pár zajímavostí z e-shopu NUSPRING, které by se Vám mohly líbit.

nevím jak vy, ale já pokaždé když někam jedeme tak špekuluju, čím ty dva raubíře zabavím. Mobil či tablet je opravdu naprosto poslední záchrana (ke které se uchyluji až v poslední řadě a co nejméně), takže se snažím je na cestě (nebo případně i na dovolené či výletu) něčím víc smysluplným :-)

Ano, čtete správně! Se zn. NIVEA si můžete namíchat vlastní vůni! Nejde však o žádný parfém, ale o krém! NIVEA přišla totiž s revolučními krémy MIX ME, které můžete kombinovat a takto si vytvořit vlastní vůni!

Maminky, jistě to znáte taky. Venku je škaredě nebo jsou děti nemocné, tak je potřeba je doma nějak zabavit. A že to není zrovna snadné, to vám asi psát nemusím :-D Já teda už leckdy "lezu po stěně", že už nevím co vymýšlet.

A tady je něco i pro chlapy a tatínky :-) Mrkněte na Klub otců!

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky