MY TIPS

Jsem máma 2 chlapečků, takže bych s klidnou duší mohla říct, že jsem "zasloužilá" máma :-) 
V těchto článcích se budu zabývat svými postřehy z pohledu matky, představím vám zde svoje tzv. "mommy tips" - to zahrnuje vše od výběr kočárku, přes základní výbavu, hračky, nábytek, doplňky apod. Ale protože jsem taky manželka a žena, tak se můžete těšit i na tipy co se týká zvelebování domácnosti nebo různé kosmetické novinky!

 

Představte si každodenní situaci: Ráno vstanete, vypijete sklenici vody, osprchujete se, vyčistíte si zuby, zalijete si hrnek s čajem... toto je jen pár momentů, které můžete ráno zažít a dopřát si je díky čisté pitné vodě.

Nová řada VIOLA (fialka) od Manufaktury je inspirovaná První republikou a je to dokonalé. Prvorepublikový design mě nadchl a ta vůně omámila. Několik produktů jsem si oblíbila natolik, že už je mám doma po několikáté, a další jsem zase darovala, protože je to skutečně krásný a voňavý dárek. A kosmetické přípravky jsou navíc obohacené o mandlový...

Předpokládám, že vy jste stejně tak jako já ze začátku dumaly nad tím, kterou zubní pastu pro prcka pořídit. Nechtěla jsem prioritně začínat klasickou Perličkou, která sice dobře chutná, ale dítě podle mě té pasty víc sní, než aby si jí čistilo zuby :-D Tak jsem začala s dětským Elmexem a skončila u Splat Kids.

Když jsem ke kočárku Gmini Grand vybírala přebalovací tašku, tak jsem věnovala pozornost tomu, aby byla dostatečně prostorná, omyvatelná, barevně ladící (samozřejmě), aby měla dostatečné množství kapes a aby byla i cenově přijatelná. Našla jsem SKIP HOP NEO TOTE BLACK/CAMU z KAŠPÁREK-BABY.CZ.

Kdopak by v dnešní době neznal bambucké máslo! Stalo se díky svým blahodárným účinkům velice poptávaným zbožím a usídlilo se samozřejmě i u nás doma. Lépe řečeno v mé poličce v koupelně a na nočním stolku :-)

Nějakou dobu jsem pátrala po opravdu originálních hračkách/knížkách, které by byly speciálně a originálně vytvořeny pro mé chlapečky. Nu, a objevila jsem Originální Knihy!

Ano, DREAMER, to je název diáře, který jsem dostala a můžu říct, že mě mile překvapil. Už jen ten název - DREAMER, přímo vybízí k tomu, že si pomocí toho diáře můžete/budete plnit svoje sny. A věřte mi, že tento diář Vám k tomu opravdu může pomoct. Ale je to jen na Vás, zda mu to dovolíte :-)

Sice se nepovažuju za tzv. biomatku, ale je pravda, že jsem si postupem času oblíbila některé bioprodukty. A to jak kosmetické, tak i co se týká stravy nebo "péče" o domov. Mám ráda obchody, kde najdu všechno a nemusím hledat na více e-shopech, když toho chci koupit víc. A tak jsem našla ORGANIC TIME.

A tady je něco i pro chlapy a tatínky :-) Mrkněte na Klub otců!

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky