MY STYLE

Mám ráda módu a vše okolo ní. Třeba Vás něčím budu inspirovat :-) 

mám tu článek speciálně pro vás :-) Ale pokud by si jej chtěl přečíst i nějaký muž (třeba pro inspiraci), jedině dobře! Rozepíši se zde totiž o tom, že i přes internet se dá koupit krásné a skvěle padnoucí spodní prádlo, a to ve všech možných (i nemožných) velikostech! Někteří již tuší - ano, jedná se o ASTRATEX.CZ.

LINTEO BABY

10.06.2018

Když jsem dostala možnost otestovat produkty české prémiové značky LINTEO, tak jsem neváhala. Značku Linteo jsem používala, už když se narodil Filípek, takže jsem se spíš těšila, že vyzkoušíme něco nového. A co vše jsme zkusili? Pojďme se na to společně podívat.

Sice už to jde občas trochu ztuha, ale ven se musí chodit, ať už je venku pařák nebo se mi prostě nechce :-D Takže u mě teď vítězí jednoznačně pohodlnost! A ráda svůj outfit doplním něčím zajímavým (buď jedna pestrá věc - třeba kalhoty, nebo stylová kabelka či tepláčky s lebkou a flitry) :-) Líbí se?

I jako těhotná se mohu obléci stylově a pohodlně, aniž bych já či mimi trpělo :-) Svůj outfit můžete vždy vyšperkovat nějakým zajímavým doplňkem, třeba kabelkou, obuví, brýlemi apod.

I jako máma se na společenskou událost mohu obléci stylově, vkusně, noblesně - jak si to daný event žádá. Vždy si na společenské akce půjčuji šaty a když je to možné (hlavně z časových důvodů), nechám si udělat i tzv. MUAH (makeup + hairstyle).

ON THE ROAD

19.07.2017

Vždy když se chystám ven - ať už s malým nebo sama, tak se snažím se aspoň trošku upravit. Ne, netrávím v koupelně hodinu před zrcadlem :-) Nenosím ani makeup. Ale řasenka, tvářenka a lesk či rtěnka doáží zázraky a aplikace zabere tak 5 minut :-)

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky