VLASTNÍ VŮNĚ PODLE NIVEY!

17.12.2018

Ano, čtete správně! Se zn. NIVEA si můžete namíchat vlastní vůni! Nejde však o žádný parfém, ale o krém! NIVEA přišla totiž s revolučními krémy MIX ME, které můžete kombinovat a takto si vytvořit vlastní vůni!

MIX ME obsahuje celkem 3 druhy: Berry Charming, Happy Exotic, Chilled Oasis. Každá je jiná, každá je svá a každá něčím zaujme. Všechny jsou ale texturou velice příjemné, rychle se vstřebávají, nedělají mastný film a hydratují pokožku.

Berry Charming - jak název napovídá, jedná se o vůni ovoce jako je malina, jahoda, třešeň, ale můžete tam cítit i pivoňku. Je to taková příjemně nasládlá vůně, která je velice jemná.

Happy Exotic - zde se přesouváme do tropů plného ananasu, kokosu a pomeranče. Vůně Vás ihned naladí na letní vlnu!

Chilled Oasis - toto je taková až relaxační vůně. Cítíte v krému bylinky, a já i limetku. Je velice osvěžující.

A jaké mixy mě baví nejvíc? Upřímně asi mix Chilled Oasis & Happy Exotic. Nějak mi to evokuje válení se na pláži, pohodu, odpočinek, ale dokáže i vzpružit díky citrusům. Každopádně 100 lidí, 100 chutí. Tak co vy? Máte vyzkoušeno? Jaký je Vás TOP MIX? :-)

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky