KENDAMIL – MLÉKO NEJEN PRO KRÁLE

08.09.2019

Tak a teď si asi říkáte, co je to za blbost, že? :-) Ale ona to blbost není. V prvé řadě netuším, zda KENDAMIL vůbec znáte a proto mi dovolte v pár řádcích napsat, o co tu vlastně jde a dostanu se i k té "královské" záležitosti včetně našich zkušeností s touto značkou a jejími produkty.


Co je to KENDAMIL?

Produkty Kendamil jsou vyráběny společností Kendal Nutricare ve Velké Británii v oblasti národního parku Lake District, který je znám svou panenskou přírodou a nekonečnými jezery. Uprostřed této přírody žijí na pastvinách krávy, které produkují to nejlepší plnotučné mléko, které dodává produktům tak nezaměnitelnou chuť, potřebné vitamíny a minerály. Společnost Kendal Nutricare, která produkuje mléko Kendamil, je rodinou společností zaměstnávající nejlepší odborníky v oblasti kojenecké výživy, kteří mají zkušenosti s výrobou kojenecké výživy více než 50 let. Výroba mlék společností Kendal započala již v roce 1962 a od té doby se těší velké oblibě. Při vývoji tohoto mléka tak mohli spoléhat na léty vyzkoušené postupy obohacené o nové metody, které činí mléko Kendamil tak výjimečným. Speciální postup zpracování zajišťuje nejen plnou a krémovou chuť, ale také vysoké nutriční hodnoty plnotučného mléka v kombinaci se všemi základními vitamíny a minerály, které vaše dítě potřebuje pro přirozený rozvoj a růst. Co je také důležité, neobsahuje palmový olej! A není tedy divu, že si toto mléko oblíbila i královská rodina z Velké Británie! Pokud Vás zajímají bližší informace o tom co mlíčka nebo kaše obsahují, mrkněte SEM.

Co jsme zkoušeli?

Pokud přemýšlíte, kde Kendamil koupit, tak v kamenných prodejnách ho nenajdete (aspoň prozatím). Ale najdete ho v mnoha e-shopech, jako třeba u LEKARNA.CZ. Mlíčka občas jsou ve slevě, tak je dobré to sledovat. Ale Kendamil nenabízí jen kojenecká mléka, ale také kaše! Kubík tedy ochutnal oboje :-) A jak mu to šmakovalo?

Začnu mlékem. Máme teď doma Kendamil 3 Toddler Milk - pokračovací mléko vhodné pro děti 12-36 měsíců. Co hodnotím kladně hlavně já, tak že NESMRDÍ!!! Mně třeba Nutrilon úplně nevoněl. Nevím jak vám, co ho doma máte. Ale Kendamil voní po mléce. Mléko je dobře sypké (připomíná mi polohrubou mouku), dobře se rozpouští (zde nehrozí žádné hrudky, ucpaná savička apod.) ale na druhou stranu pění. Upřímně - já jsem mlíko nechutnala (na to prostě nemám "koule"), důležité ale je, že chutná Kubíkovi. Ten si dá mlíčko na spaní (240ml) a během noci dá ještě 2 takového lahve :-D A když náhodou jen jednu, tak se ráno dožaduje druhé. Takže to by bylo k tomu, jaký má u nás úspěch :-) Jinak nádoba je velice praktická, obsahuje odměrku a takový ten "pásek" pro zarovnání odměrky mléka. Jen bacha, je docela ostrej. Butilka se dá po spotřebován využit všelijak. Po odstranění té zarovnávací části třeba na pastelky, fixy, autíčka... Případně lze do vršku udělat otvor na vkládání kostek (a cvičit tak s dětmi jemnou motoriku). Je to jen na vaší fantazii!

A jak dopadly kaše? Měli jsme Variaci kaší se lžičkou od Nuk a zaprášilo se po nich :-D Tady jsem se tedy odhodlala a ochutnala a kaše nebyla vůbec zlá! Neměla příliš sladkou chuť (jako u jiných značek), takže palec nahoru. Variace kaší obsahovala banánovou, borůvkovou, rýžovou a ovesnou. Ty "ovocné" jsem dávala jen tak, oproti tomu rýžovou a ovesnou jsem vždy ozdobila ovocem, které jsem měla zrovna po ruce. A nutno podotknout, tak tyto kaše chutnaly i Filípkovi. Takže my můžeme jen doporučit.

Jestli jste dočetli až sem, tak děkuji za pozornost :-) No a pokud máte nějaké dotazy, sem s nimi! Budu také ráda, když mi napíšete, zda máte se značkou Kendamil nějaké zkušenosti nebo byste ji rádi zkusili. Díky moc a mějte krásný den*

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky