TIPY NA VÁNOCE – KRÁSNÉ DŘEVĚNÉ HRAČKY

23.11.2019

Tak co, maminky, jak jste na tom? Už máte všechny vánoční dárky nebo ještě budete kupovat? Já mám zatím seznam, který ale hodlám začátkem prosince začít odškrtávat! Ale abych Vám přinesla trošku inspirace, pokud stále váháte a hledáte, dám Vám sem tip na krásné dřevěné hračky, které si kluci zamilovali! A našla jsem je na e-shopu PROMRNOUSKY.CZ!

A není to nic jiného, než nádherné, designové a dřevěné hračky zn. Little Dutch. Kluci, kdyby mohli psát sami, tak by si obě dvě věci, které máme, vychválili do nebes. A právem! Jak autodráha, tak kytara, jsou našimi věrnými společníky při každodenním hraní. Pojďme se podívat na ně blíže!

Little Dutch dřevěná autodráha s autíčky

Když si tuto dřevěnou autodráhu s autíčky kluci rozbalili, tak byli nadšení jak hrom. Bylo to skoro dojemné sledovat, tak ji téměř posvátně okukovali a otlapkávali (teď už je posvátnost tatam a 4 autíčka, která byla součástí, už měsíc nemůžu najít :-D). Autodráha je precizně zpracovaná, je vysoce odolná, ekologická a hra samotná rozvíjí motoriku a dětskou fantazii. Jak se autíčka překlápí postupně do spodních pater, tak na to kluci vydrží koukat fakt dlouho. Teda - vydrželi, než autíčka někam "založili" :-D Takže na nás (kluky) spokojenost! Vlastně i za mě - protože se kluci zabaví :-) A info pro "majitele holčiček" - mají ji i v růžové!!!

Little Dutch dřevěná dětská kytara

Tak toto byl dárek asi za milion. Když jsou kluci u babičky a dědečka, tak jim děda vždy večer před usnutím hrává na svoji velkou kytaru ukolébavky a oni to milujou. A když pak Kubí dostal tuto kytaru, tak skákal 3 metry vysoko :-) Sice se o ni vcelku dost perou, ale není divu, když je tak super! Tato dřevěná kytara vypadá jako opravdická, jen prostě menší. Má 4 struny, kolíčky na "ladění" a vydává zvuky podobné klasické kytaře. Je rovněž velice odolná (už kolikrát byla upuštěna za zem a ani škrábanec!) a ekologická. A stejně jako u autodráhy i zde mají růžovou variantu pro holčičky!

My máme doma od značky LITTLE DUTCH ještě vkládačku, autíčko a vláček/stavebnici. Určitě mrkněte na e-shop PROMRNOUSKY.CZ, najdete tam tolik krásných věcí! A teď před Vánoci se každá inspirace hodí, nebo ne? :-)

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky