RELAX NA MIUŘE

05.09.2017

Pokud toužíte po krásné přírodě, luxusním ubytování, prvotřídní gastronomii a skvělém SPA, pak navštivte Art & Design hotel MIURA****! A klidně i s prckem - tento hotel je totiž tzv. "baby - friendly" :-)

Hotel MIURA se nachází přímo u golfového areálu Čeladná s výhledem na Beskydské vrchy. My byli ubytovaní v jednom ze 4 Junior Suite a měli jsme to štěstí, že jsme měli z postele výhled přímo na golfové hříště. Takže svítání stálo opravdu za to! Hotel jinak disponuje 39 Deluxe pokoji, 4 Junior Suite (jak už jsem zmínila) a 1 MIURA Suite. Pro děti bez problémů připraví dětskou postýlku s velice jemným povlečením v neutrálních barvách. Filípkovi se v něm krásně spinkalo :-) 

Co se gastronomie týká, byli jse nadšeni! Perfektní servis, plně dostačující výběr, nebyl problém jídlo upravit dle spec.požadavků či alergií. Bavila mě i "jejich voda ze studánky" z designových skleněných lahví :-) A co je fakt cool - tak pro děti (co už sedí), mají připravené vymazlené luxusní jídelní židličky STOKKE Tripp Trapp! To mě dostalo...

Služeb SPA jsme také využili - a není zde co vytknout. Masérky jsou maximálně příjemné, ochotné a profesionální. A opět luxus kam se podíváte. Určitě stojí za to vyzoušet i Privátní SPA, kde máte prostor jen pro sebe a můžete si tak v klidu vychutnat třeba whirpool se šampaňským v ruce s výhledem do přírody.

Procházky s prckem byly super už jen díky tomu, že jste vlastně v přírodě. Kolem dokola jsou Beskydské vrchy, takže máte několik možností kam se vydat (např. Lysá hora, Radhošť, Ondřejník, Červenýn kámen,...). Koneckonců i procházka po golfovém hřišti po ránu či při západu slunce je romantika :-) A na hotelu se zabaví i děti, pro které mají připraven dětský koutek s hračkami. No a pánové si mohou "zablbnout" a půjčit si třeba kvadrikoptéru - hurá zpět do dětských let! :-D

Jooo a nesmím zapomenout jednu takovou "blbost", která ale udělala Filímu radost - při odjezdu malý dostal malého černého medvídka s vyšitým logem a s bílou tužkou, kterou toho medvídka může pokreslit dle vlastní fantazie :-) A ne, že by to dostal jen Filí! Dostávají ho totiž všechny malé děti :-)

Tak. To byla ve zkratce naše víkendová zkušenost s hotelem MIURA :-) Ti, co už tam byli vědí, a ti, co se tam chystají, budou určitě spokojeni!

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky