Kam v Brně na dobré donutky?!

27.07.2017

Milovníci sladkého si přijdou na své! V Brně se teď přímo roztrhl pytel s firmami, které nabízí domácí donuty. Pojďte mrknout, které mě zaujaly :-)

LA DONUTERIA BRNO

Donutky od milých a krásných slečen najdete v nové Tržnici  na Zelném Trhu. Zaručují ruční výrobu, čerstvost a hlavně chutnost! Musím říct, že toto se slečnám opravdu povedlo. Nejen že donutky krásně vypadají, ale jsou i moc dobré :-) Jen pozor, mají otevřeno vždy jen do vyprodání zásob!

foto: FB La Donuteria Brno


MLSNÁ HOLKA

Na ulici Kozí 27/2 najdete příjemný "obchůdek" s donuty, ke kterým si můžete dát i výbornou kávu. Donutky vyrábějí cca 200m od prodejny, takže pokud ve 12hod už dochází, tak dovyrobí. Ale pokud se stane, že donutky dojdou třeba v 16:00, tak už zavírají. Výroba je totiž opravdu časově náročná. Takže neváhejte a přijďte ochutnat co nejdřív! Sortiment se každý den různě obměňuje, takže můžete ochutnávat průběžně :-) A můj osobní tip? Jednoznačně slaný karamel!

foto: FB Mlsná holka


MR. DONUT

Pana donutka si nyní můžete vychutnat už i v Brně, a to v přízemí Galerie Vaňkovka. Poprvé jsem se s touto firmou setkala v Liberci v OC Forum Liberec - kde měli mimochodem výborné donuty! A ještě ke všemu mají roztomilé krabičky :-) Určitě se stavte a ochutnejte :-)

foto: FB Mr. Donut


FUNKY DONUTS

Další skvělý a originální obchod s donutky najdete na Lidické 28. Tady mě baví hlavně to, že Vám udělají i donut na přání s nápisem! To je prostě pecka :-) Mimo jiné - poctivé donutky zdobí belgickou čokoládou nebo čerstvým ovocem, které míchají s pravým domácím mlékem z farmy Němcovi. Za mě palec nahoru!

foto: FB Funky Donuts


ALL IN FRESH

A nakonec stojí určitě zmínka i o All In Fresh, které najdete přímo na České "pod hodinama". Mají sice "nenápadné" okénko, ale byla by škoda ho přehlédnout! Nabízejí výborné donuty, koblížky a za vyzkoušení určitě stojí i jejich donut s lahodnou zmrzlinou! Pokud jste ještě nezkusili, tak hurá na to!

foto: FB All in fresh

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky