VÍKEND NA ZIKMUNDOVĚ

19.07.2017

Jestli hledáte skvělý relax v přírodě, jednoznačně navštivte Penzion Zikmundov poblíž Zlína.

S manželem jsme chtěli loni v červnu na víkend vypadnout z ruchu velkoměsta někam do přírody, ale ne moc daleko, abychom netrávili půl dne v autě. Dala jsem se do hledání a našla jsem Penzion Zikmundov. Podle fotek a recenzí to vypadalo super a zrovna měli i volný poslední pokoj (mají jich jen 9 myslím - a každý je v jiném stylu zařízen). Tak jsem nám zarezervovala pokoj a bylo :-)

Cesta byla fajn a rychlá (je to cca 50km z Brna, takže pohoda). Jen tedy najít tu správnou odbočku tzv. mezi stromy a patníky byl trošku oříšek, takže jsme jeli asi 3x sem a tam, než jsme sjeli správně :-D Ale teď když jsme tam byli přátelům na svatbě už to mají značeno podstatně lépe :-) Takže nebojte, nezabloudíte!

Penzion je sám o sobě opravdu krásný, útulně vybavený s moderními prvky a vychytávkami, jako např. reprákovou soupravou Beng & Olufsen. Nechybí zde ani bazán s lehátky a chill-out zónou, kádě s vodou, jacuzzi. Nejlepší na všem je ale to, že se celý "areál" nachází v čisté přírodě. Takže ráno vstanete, jdete ven na terasu, kde můžete posnídat a vidíte kolem louky, kde se pasou krávy, koně, ovce...vše má neskutečně uklidňující účinek. Pro mě byl přímo balzám na duši.

Co se týká jídla, pití a personálu, zde nemohu než jen chválit, chválit a zase jen chválit. Po příjezdu na nás čekalo vychlazené prosecco. Na svačinku jsme dostali grilovaná kachní prsa s hráškovým pyré, na večeři pořádný steak s rozmarýnovmi bramborami a skvělé červené víno. Veškeré maso, které Vám podávají je z jejich místního chovu. Na snídani jsme měli domácí pečivo, domácí sýry, domácí máslo, domácí zeleninu - prostě opět vše co jejich farma (kterou mají u penzionu) dala. Nebyl problém připravit vajíčka jakkoli chcete, což někde problém je. A když cokoli došlo, okamžitě bylo přineseno další.

Z aktivit doporučuji jízdu na koni, kterou jsem absolvovala (a to nejsem žádný zkušený jezdec) a udělali jsme si výlet do Zlína do tamější ZOO - kterou tedy opravdu doporučuji navštívit i s dětmi (nebo klidně i bez) :-) Je to jedna z nejhezčích, co jsem v ČR viděla. 

Shrnuto a podtrženo - neváhejte navštívit Zikmundov - oázu klidu a odpočinku.

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky