DERMACOL OTEVŘEL SVOJI PRVNÍ PRODEJNU V BRNĚ!

17.05.2019

V pátek 17.5.2019 se stal sen brněnských milovnic kosmetiky skutečností! Firma DERMACOL otevřela v Brně KONEČNĚ(!) svoji první prodejnu, a to hned na nám. Svobody v OC Rozkvět. A nutno říct, že prodejna je opravdu nádherná!

Prodejna vyniká jednoduchým, čistým designem s kombinací ikonické růžové a bílé barvy. Vše je přehledně uspořádané a k dispozici je proškolený, profesionální a ochotný personál připravený Vám s čímkoli pomoci. V rámci openingu dostanete k nákupu praktickou metalickou tašku a při nákupu nad 100 Kč dostanete i jejich 50Kč Dermacol bankovku kterou můžete využít při dalším nákupu! A navíc, do 31.5. v nové brněnské prodejně máte slevu 20% na vše! (samozřejmě mimo zlevněné zboží) To je super, že?! Ale co mě naprosto dostalo? Na dvou stěnách jsou takové speciální "malby / koláže", jejichž součástí jsou právě produkty zn. Dermacol! Schválně, mrkněte se sami, jaká je to nádhera, až se tam zastavíte.

No a co vůbec v prodejně Dermacol v Brně najdete? Vlastně všechno :-D Ne, jako fakt! Kromě řady pro muže (kde najdete např. sprchové gely, krémy po holení, pleťovou péči, deodoranty, parfémy, ...) nabízí prodejna široké spektrum produktů, a to jak v oblasti body care, skin care a dekorativní kosmetiky.

U BODY CARE mám výborné zkušenosti s hydratačními tělovými mléky s karité nebo s mandlovým olejem. No a jejich sprcháče jsou prostě nedostižné! Tady mám favoritů fakt hodně :-)

Co se týká SKIN CARE, tak určitě stojí za vyzkoušení noční maska Sleeping Beauty Mask, která je něco jaké krém, a nechá se působit přes noc (ráno máte pleť jak dětskou prdýlku). Taky je skvělá Osvěžující hydratační maska na oči Hyaluron Therapy 3D Eye mask, která obsahuje 6ks dvojpolštářků pod oči, které krásně osvěží, zhydratují a vypnou oční okolí. Když polštářky necháte před aplikací vychladit v lednici, tak je to veliká paráda!

No a DEKORATIVKA? Tady bych se rozepsala na hodně hodně dlouho, takže spíš jen vypíchnu, co mě v poslední době zaujalo. Totálně jsem propadla třem typům rtěnek, kterými jsou 16H Lip Colour, Matte Mania a Iconic Lips. Jsou naprosto fantastické a určitě by vám neměly chybět v kabelce. Taky jsem si oblíbila bronující perličky v takové "retro krabičce" s názvem Bronzing Beauty Pearls. Mají i rozjasňující perličky nebo tónovací. Dermacol má v nabídce i veliké množství různých řasenek. Mně osobně vyhovuje Vampire Mascara a Black Swan Mascara.

Ale najdete tam opravdu všechno, co k líčení potřebujete. Prodejna disponuje i krásným líčícím koutkem, tak se nebojte zeptat se na vyzkoušení! Máte tam k dispozici mmj. i odličováky, odlakovače, voňavá mýdla na ruce apod.

Ale už vás nebudu napínat! Pojďte se podívat, jak to u nás v Brně vypadá... A pokud budete mít cestu, stavte se!

PS: 30.5.2019 od 13:00 bude v nové brněnské prodejně probíhat Grand Opening za účasti známých osobností a bude připravený krásný program. Tak doufám, že vás tam uvidím! :-*

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky