PRVNÍ DOVOLENÁ S MIMI

20.07.2017

Úplně první dovolenou s Filípkem jsme neplánovali ani nijak extra dlouho. Prostě jsme si řekli, že chceme na pár dní někam za zeplem, ale raději autem (Filímu byly teplve 4 měsíce). Destinace nám byla jasná - Itálie!

Lago di Garda - Malcesine

Jet na Gardu nás napadlo s manželem tak nějak oba. Ale kam tam, že? Městeček je kolem milion a všechna krásná. Nakonec zvítězilo město Malcesine a nelitovali jsme! Bydleli jsme v příjemném hotelu kousek od jezera, ale částečně i v centru, takže jsme to měli všude vlastně kousek.

Náš super kočárek STOKKE Trailz zvládl všechen terén - kočičí hlavy, písek, trávu... Prostě jsme se nemuseli bát, že bychom někde neprojeli. Každý den jsme nechodili x kilometrů, ale nechybělo ani posezení u jezera nad dobrým jídlem či pitím. Také jsme navštívili místní hrad a horu Monte Baldo, kde jsme jeli lanovkou.

Podařilo se nám jet na tento výlet v květnu, takže už bylo krásné počasí. Filípek si přes den hověl v kočárku jen v plínce, popř. v bodyčku a my nemuseli řešit tuny oblečení. 

Prostě první dovolená - výlet byl na 1*!

© 2017 MOMMY BLOG.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky